If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přichází Left 4 Dead 2

Zběsilý multiplayerový masakr (nejen) motorovou pilou.

Přichází Left 4 Dead 2 - zběsilý multiplayerový masakr (nejen) motorovou pilou

V listopadu přichází na trh pokračování loňské veleúspěšné hororové kooperativní multiplayerové střílečky Left 4 Dead. Druhý díl nabídne nervydrásající akci zasazenou na jih Spojených států, do měst jako je New Orleans a Savannah a přilehlých bažin a hřbitovů, jež byly zaplaveny celými zástupy nemrtvých (nyní obohacených o nové druhy „Nakažených“, jako jsou například děsiví Bahňáci), kteří se vydali na lov vaší čtyřčlenné skupiny přeživších.

Vy a vaši tři přátelé jste jediní, komu se podařilo přežít děsivou infekci, která přeměnila obyvatele města na děsivé „Nakažené“. Je na vás, abyste překonali staré spory a v duchu „jeden za všechny, všichni za jednoho“ spolupracovali na záchraně svých životů. Ještě, že všechny ty nemrtvé máte čím likvidovat – hotový arzenál palných zbraní.

Nábojů je zatím dost, ale pokud dojdou, budete se muset uchýlit k nouzovým zbraním, nalezeným v dílnách, sportovištích i kuchyních a vaši nepřátelé si budou přát, aby vám munice bývala nikdy nedošla. Protože umlátit někoho pánvičkou pochopitelně trvá o dost déle, než ho poslat k zemi jedním nudným výstřelem.

Left 4Dead 2 pochází opět z dílny špičkového vývojářského studia Valve, které stojí za takovými herními legendami jako je například Half-Life. Hra obsahuje nový příběh protkaný údernými dialogy s pěti různými kampaněmi a rozmanitými herními módy jako je kooperativní hra, Versus a Survival.

Navíc je k dispozici zbrusu nový multiplayer, jehož výborná hratelnost je navíc podpořena novým systémem statutů, úrovní a odměn. Ve verzi pro herní konzoli Xbox 360 je možné hrát společně s kamarádem na rozdělené obrazovce. K likvidaci nemrtvých bude možné použít přes dvacet nových zbraní, mezi kterými se kromě běžných střelných zbraní objeví i netradiční zbraně jako je sekyra, motorová pila, pánvička nebo osvědčená baseballová pálka.

Do masakrování zombíků se můžete pustit již 20. listopadu na PC a konzoli Xbox 360.

Toto je komerční sdělení - Eurogamer.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Left 4 Dead 2

Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

PR článek

Contributor

Comments