Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datadisk Benátky pro Anno 1404

Do hry přidá také multiplayer.

Společnost Ubisoft dnes oznámila přídavek do strategické hry Anno 1404. Jmenovat se bude Anno 1404 Venice a do hry přidá zejména možnost multiplayerového hraní.

"Anno 1404 Venice přidá do hry jejím fanouškům zcela novou herní dimenzi," říká v tiskové zprávě John Parkes, marketingový ředitel EMEA v Ubisoftu. "Jsme přesvědčeni, že tento přídavek potěší jak fanoušky hry, tak i zcela nové hráče."

Přídavek vám do hry přidá benátské prostředí a spoustu nových věcí. Dvě nové benátské typy lodí – malou a velkou obchodní loď. Budete pomocí něj mít možnost vyvíjet tajné společenství, infiltrovat nepřítele a sabotovat jeho postup ve hře. Také budete moct ovládnout sousední země tím, že získáte velký vliv v jejich radách.

Co je na přídavku ale asi nejzajímavější, to je právě možnost multiplayeru. Ve hře bude možnost hrát proti sobě nebo v kooperaci proti umělé inteligenci hry. Hra s tímto přídavkem získá podporu až 8 hráčů.

Anno 1404 Venice také přidává do hry 60 nových předmětů a 300 nových questů. K prozkoumání získáte také novou lokaci a to vulkanický ostrov.

Přídavek by měl být k dispozici zájemcům v únoru 2010.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Anno 1404

PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments