If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Závěr Mass Effect 3 objasní přídavek Extended Cut

V létě další úhel pohledu na završení cesty postavy.

Tvrdé jádro fanoušků Mass Effect 3 nespokojených se závěrem hry dosáhlo svého. S odpuštěním si vyotravovali dnes oznámený obsahový přídavek Extended Cut, který vyjde někdy v létě pro všechny platformy a bude přístupný zdarma.

Jak EA uvádí v tiskové zprávě, DLC naváže na události závěru tohoto akčního RPG. V dodatečných scénách a epilogu Extended Cut se fanoušci série dozví nové detaily konce Mass Effect 3 a získají další úhel pohledu na završení cesty jejich vlastní postavy.

"Od prvního dne, kdy Mass Effect 3 vyšel, nasloucháme názorům našich fanoušků a nyní na ně reagujeme. Mass Effect 3: Extended Cut je ideální tím, jak ve vyváženém poměru přináší odpovědi na otázky a zároveň zachová naši uměleckou vizi konce příběhu trilogie Mass Effect," řekl Dr. Ray Muzyka, spoluzakladatel a generální manažer BioWare.

Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect, dodává: "Změnili jsme priority v našem plánu vývoje dodatků, abychom uspokojili fanoušky, kteří chtějí znát více detailů závěru jejich hry a další souvislosti. Zakončení Mass Effect 3 by pro každého mělo mít mnohem osobnější vyznění."

Eurogamer koncem tohoto týdne publikuje velký tématický článek s vysvětlením, proč byl konec hry v základní verzi ME3 problematický a nedodržením slibů.

Videorecenze Mass Effect 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments