Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavky k Assassins Creed 2 oficiálně

Nabušené DLC doprovází trailer.

Není to tak dávno, co Ubisoft zveřejnil názvy dvou plánovaných stahovatelných přídavků ke hře Assassin’s Creed 2. Kromě toho jsme se ale o mnoho víc nedozvěděli. Tentokrát se v Ubisoftu polepšili a dali do plénu spoustu nových informací - a vedle toho také první oficiální trailer z přídavků.

Přídavek The Battle of Forl vyjde v druhé polovině ledna a koupíte si ho za 3.99 dolarů. V něm bude Machiavelli a Caterina Sforzam bojovat po boku Ezia a všichni se budou snažit přemoci bratry Orsiovi. Samozřejmě, Assasin’s Creed by nemohl existovat bez nějakých těch pěkných konspiračních teorií, takže do toho všeho se budete snažit zabránit, aby se Templáři dostali do Piece of Eden. Tento datadisk obsahuje šest nových pamětí (v podstatě 6 nových misí), včetně jedné, ve které zase využijete trestuhodně nevyužitý létající stroj Leonarda Da Vinciho.

Přídavek s názvem Bonfire of the Vanities vyjde v druhé polovině února a bude o něco dražší – za 4.99 dolarů. V něm se přesunete, jak už vyšlo najevo dříve, do Florencie a bude mapovat skutečné historické události o mnichovi Savonarolovi. Jelikož je tento přídavek dražší, bude také podstatně delší než ten první. Čeká vás deset misí a vhod vám jistě přijde i nový druh skoku, který se Ezio naučí.

Jenom si nechce na disku dost místa. Ubisoft potvrdil, že oba přídavky sežerou na HDD zhruba 1 GB. Bohužel už neprozradili, zda DLC vyjdou na všechny platformy nebo jen na některou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Awaiting cover image

Assassin's Creed II: Battle of Forli

PS3, Xbox 360

See 1 more
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments