Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přijde po Arkham City i dobrý Spider-Man?

Spidey se vrátí do otevřeného New Yorku.

Studio Rocksteady nastavilo s posledními dvěma Batmany laťku pro komiksové hry hodně vysoko. Jestli se alespoň podobně kvalitní péče dočká i Spider-Man se přesvědčíme už příští rok.

Vývojáři ze studia Beenox totiž chystají zbrusu nového pavoučího muže s názvem The Amazing Spider-Man, který bude tentokrát konečně tam, kam patří - v otevřeném New Yorku. Právě totiž z výstavy Comic Con z New Yorku uniklo video, na kterém se nový Spider-Man poprvé představuje veřejnosti.

Video je sice kratičké a moc toho neukáže, každopádně přislíbí to, že se bude hrát na silnou stránku Spider-Mana: otevřený svět, velká volnost pohybu, rychlost a plynulost. Přesně ty věci, které činí Spider-Mana Spider-Manem.

Beenox Studios vyrukovali naposled s hrou Spider-Man: Edge of Time, která byla spíše podprůměrná a chvílemi působila, jako by to snad původně neměla být ani hra se Spider-Manem v hlavní roli: pouze uzvařené a těsné prostory, žádný otevřený New York.

Nezbývá než doufat, že Beenox něco odkoukali od Rocksteady a že aktuální Edge of Time je takový jaký je právě proto, že studio přesunulo většinu svých lidí na nadcházejícího The Amazing Spider-Man.

Hra The Amazing Spider-Man doplní připravovaný stejnojmenný hollywoodský film, který zamíří do kin v červenci příštího roku. Role Spider-Mana se po Tobey Maguireovi ujal Andrew Garfield.

Na natočený trailer se můžete podívat zde:

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Spider-Man: Edge of Time

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments