If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přijdete na půlnoční zahájení prodeje Diablo 3?

Brány pekla se otevřou v Praze i dalších městech.

O půlnoci z pondělí 14. května na úterý 15. května se otevřou brány pekla. K příležitosti vydání Diablo 3 pořádá internetový obchod Xzone půlnoční zahájení prodeje na všech svých kamenných prodejnách v Praze, Brně, Plzni a Ostravě (adresy zde).

Nečekejte od něj nějaký velkolepý doprovodný program, jako byl na Zaklínač 2 párty nebo Mafia 2 párty, nýbrž "pouze" možnost mít asi nejočekávanější PC hru desetiletí v ruce jako jedni z prvních, abyste ji mohli rozehrát, co nejdříve to jen jde.

Listování kalendářem od Xzone

Aby vše svižně odsýpalo, Xzone prosí, ať si s sebou vezmete co nejpřesnější hotovost (1299,-). Platba kartou nebude možná. Vše je z důvodu urychlení prodeje, ať se hrou můžete rychle utíkat domů.

"Musíme upozornit, že půlnoční prodej je tentokrát určen pouze pro zákazníky s předobjednávkou. Na všechny ostatní se dostane až v další várce. Budete tedy opravdu mezi naprosto prvními a navíc samozřejmě pouze od nás získáte exkluzivní kalendář," uvádí obchod na svém Facebooku.

UPDATE - Petr Kalista z Xzone vysvětlil Eurogameru, jak to bude s dostupností hry: "Zásoby jsou rozdělené tak, aby se dostalo na úplně každého s předobjednávkou, kdo přijde na půlnoční zahájení prodeje, nehledě na datum jeho objednání. Oproti tomu u poslání Diablo 3 zákazníkům poštou platí, že objednávky učiněné do 1. května rozesíláme dnes 14.5., zatímco objednávky realizované po 1.5. pošleme zákazníkům zítra, 15. května."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments