Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přijíždí Test Drive Unlimited 2

S modelem poškození a prvními obrázky.

Atari (resp. Namco Bandai Partners v Evropě) dnes ráno oficiálně potvrdilo příchod nového závodění v Test Drive Unlimited 2, kteroužto hru mají mít znovu na starosti lidé v Eden Studios (autoři mimo jiných úspěšné série V-Rally).

Mezi klíčovými vlastnostmi druhého dílu má být opět propojení online a offline světa, vytvoření univerza, které tak bude vždy "plné života". Čeká vás otevřený a velice rozlehlý nový ostrov, na němž se přitom nebude pouze závodit. Váš virtuální pilot zde bude moci definovat vlastní životní styl nákupem nejrůznějšího oblečení a dalších doplňků a také nemovitostí. Bylo by hezké, pokud by nešlo jenom o obvyklý kosmetický vklad. Vše jsme už mohli vidět v prvním dílu TDU a Atari to nyní prezentují jako hlavní vlastnosti dvojky.

Těšit se dále můžete na motiv střídání dne a noci, a také změny počasí, která by mohla mít vliv na jízdní projev vašeho auta, u něhož se počítá s modelem poškození. Na rozdíl od prvního dílu jede Test Drive Unlimited 2 již od začátku v multiplatformových vodách. Mezi cílové herní systémy patří konzole PS3, X360 a pak ještě PC.

Pod článkem (v galerii úplně dole) si nezapomeňte prohlédnout první tři oficiální screenshoty!

Update: datum vydání bylo stanoveno na podzim 2010.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Test Drive Unlimited 2

PS3, PC

Related topics
About the Author
Comments