If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přímý přenos z BlizzConu '09

Začínáme ve 20.30. Bude WoW datadisk?

Update: Přímý přenos sledujte zde.

Možná se v té záplavě čerstvých dojmů, preview a nových oznámeních z kolínského veletrhu Gamescom už ztrácíte, vězte ale, že tenhle pátek nás čeká ještě jedna zásadní událost.

Právě dnes totiž začíná každoročí herní svátek BlizzCon, kde se Blizzard setkává se svými fanoušky a pomáhá tím budovat svůj kult. Zahajovací konferenci pro vás budeme sledovat živě minutu po minutě tak, jako jsme to tento týden již udělali s tiskovkami Microsoftu, Sony a EA.

A proč byste ji neměli prošvihnout? Zahajovací panel sice nebude trvat více jak hodinku, podobně jako vloni se od něj ale čeká oznámení nějaké nové hry.

Vzhledem k tomu, kolik spekulací a smyšlených příběhových črtů o něm tento týden proběhlo na internetu, se asi jen těžko lze vyhnout domněnce o tom, že má jít o třetí datadisk do onlinovky World of WarCraft.

Její vznik jsme vám mimochodem nedávno přiblížili dvojicí tématických článků - pokud jste si na ně zatím nenašli chvilku, jistě ideálně ukrátí čas před večerním ceremoniálem (čtěte zde a zde).

A ten slibuje ještě víc: počítá se i s odkrytím nové hráčské třídy z Diabla III a jistě se na pódiu mihne i StarCraft II: Wings of Liberty, který má k dokončení ze všech těchto titulů nejblíže. Letos poprvé také celou zahajovací slavnost nebudete moci sledovat v přímém video-přenosu od Blizzardu, protože ten se rozhodl záběry z celé konference zpoplatnit. Alespoň tak máte o důvod víc, proč se stavit u nás na českém Eurogameru.

Tak nezapomeňte, začínáme v pátek krátce před 20.30 hod!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

See 1 more

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments