Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přírodní katastrofy v DLC pro Gears of War 3

Tsunami, vichřice a hustá mlha ve Forces of Nature.

Epic oznámil další DLC pro Gears of War 3 s názvem Forces of Nature, dostupné by mělo být 27. března. Bude to kolekce tří zcela nových multiplayerových map, každá s určitou přírodní katastrofou, a dvě předělávky z předchozích her Gears. Novými mapami jsou Aftermath, Artillery a Cove. Remaky budou Jacinto (Gears of War 2) a Raven Down (Gears of War 1).

Výkonný producent hry, Rod Fergusson, na GameTrailers vysvětlil, o co v těchto mapách půjde:

Aftermath je scénou národního parku po tsunami. Během hry se na mapě objeví záplavy a zemětřesení, aby ztížily zaměření. Hráči ve vodě mají také omezenou možnost krytí.

Artillery představuje vojenskou základnu, postiženou během hry vichřicí. Prach znemožňuje vidění, vítr brání v pohybu.

A konečně Cove je malý přístav, který byl dobyt a přetvořen na vesnici. Hustá vrstva mlhy kryje prakticky všechno. Epic popisuje mapy jako velmi otevřené, s perfektním výhledem ze skutečně pěkných hnízd snipera.

Podle Fergussona budou DLC obsahovat i skryté funkce ve formě čtyř speciálních zbraní, skrytých na mapách a s názvem Elemental Cleavers. Sněhový sekáček vytvoří ledový vítr, který zmrazí hráče na dálku. Emulzní při dopadu vybuchne a část zasažené oblasti spálí.

K těmto novým zbraním se vztahují nové achievementy. Každý, kdo je najde, s nimi získá 25 zabití v módu Horde nebo Beast. Celkem dodá DLC deset nových achievementů při skóre 250.

Navíc při koupi DLC získáte čtyři nové charaktery: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite a Savage Hunter. A také sedm nových skinů zbraní (dva z nich podle požadavků komunity).

Epic ještě neoznámil cenu, ale vzhledem k předchozím DLC pro Gears of War 3 by to opět mohlo být 800 Microsoft Points.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gears of War 3

Xbox 360

Related topics
About the Author

Jan Lipšanský

Contributor

Comments