Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přístavní trať ze Split/Second

Co přivezli tvůrci na Eurogamer Expo?

Na právě probíhající výstavě Eurogamer Expo se stavili také vývojáři ze studia Black Rock, kteří návštěvníkům předvedli zbrusu nové video z hraní závodů Split/Second.

Šlo o trať jménem Docks, zasazenou poblíž přístavních doků. Vzhledem k destruktivní povaze hry u toho samozřejmě nemohly chybět akční scény, např. hození bedny z jeřábu přímo na jednu loď.

Větší část okruhu navíc povede právě pod nákladními bednami, zavěšenými na nebezpečně uvolněných lanech. A protože trať bude plná nejrůznějších výbušných powerupů, snadno tohoto využijete i k tomu, abyste visutý náklad odpálili a nechali ho spadnout třeba přímo na střechu protivníkova auta.

Hru za autory předvedl Nick Baynes, který při téhle úrovni neopomněl připomenout, že "všechny vozy ve hře jsme designovali s ohledem na to, aby se daly zničit na co nejvíc možných způsobů". Zároveň přitom ale "bylo třeba, aby vypadaly dost silné," protože hráčům by se jistě nelíbilo sedět za volantem nějakých levných kraksen.

Baynes v závěru předváděčky ještě stihl potvrdit, že autoři již nyní myslí na budoucí stažitelný obsah, i když "ani s ním nebudeme mít tolik aut jako Forza Motorsport 3".

Split/Second vyjde souběžně pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 začátkem roku 2010.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Split/Second: Velocity

PSP

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments