If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Problémy s demem Resistance 3

Proč je špatné a proč z PSN zmizelo?

Uživatelé NeoGAFu si všimli, že na PlayStation Network v Singapuru je k dispozici demo na Resistance 3. Záhy se ale zjistilo, že kvalita části hry, která byla v demu, je velmi špatná a demo bylo z PlayStation Network staženo.

Kritiku na kvalitu dema a především na grafickou stránku hry se jali vývojáři z Insomniac rozprášit. Podle nich se prý jedná o několik měsíců starou verzi hry, vzhledem k tomu, že demo bylo obsaženo v blu-ray edici filmu Battle: Los Angeles - demo tak muselo být zfinalizováno před nějakou dobou a to stejné demo se teď objevilo na PlayStation Network.

Hráči mají mít také na paměti, že se jedná o lineární, atmosférickou a příběhovou hru. Zážitek ze hry prý výrazně zlepšíte, když si zhasnete, zatáhnete závěsy a zesílíte zvuk.

Demo ale nebylo z PlayStation Network staženo kvůli kvalitě, nýbrž kvůli tomu, že mělo být původně propojeno s vouchery jen v některých zemích - nemělo tak být k dispozici široké veřejnosti. Podle jistých zpráv by mělo být demo v singapurském PlayStation Network opět k dispozici.

Sluší se dodat, že Resistance 3 si nezískala ani na E3 žádné nové obdivovatele - novináři se většinou shodují na tom, že hra vypadá přinejlepším průměrně.

Záběry z hraní Resistance 3 na E3.

Resistance 3 vyjde 9. září 2011 exkluzivně pro PlayStation 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resistance 3

PS3

Related topics
PS3
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments