If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Proč je Battlefield 3 X360 na dvou discích

První pro MP, druhý pro singl.

Hra Battlefield 3 bude na X360 na dvou DVD discích. Co každý z nich obsahuje? "Na disku jedna je multiplayer, kooperativní levely a instalační soubory na pevný disk," vysvětlují zástupci EA. "Na disku dvě je část pro jednoho hráče."

PS3 verze bude na jediném Blu-ray disku, protože se na něj vejde samozřejmě mnohonásobně víc dat.

DICE se mimochodem vyjádřil také ke včerejšímu leaku nových videí ze hry. "Sledovat hru v 320x200 rozlišení na YouTube prostě není ten způsob, jaký chceme, aby lidé naši hru viděli," řekl Karl Magnus Troedsson z DICE. "Raději chceme, aby počkali a my jim mohli videa ze hry ukázat v celé HD nádheře."

Také odpovídají na věc, za kterou jsou hodně kritizováni: že oficiálně ukazují převážně videa z PC verze (která vypadá samozřejmě mnohem lépe než konzolové verze). "Chceme hru ukazovat na platformě, která je naší hlavní platformou a tou je PC."

PC je jako hlavní platforma hlavně kvůli tomu, co všechno umožňuje - včetně multiplayeru pro 64 lidí, což není dost dobře na konzolích možné. Tedy, je to možné, ale nikoliv, když to zkombinujete s takovými věcmi jako je destrukce, velikost map, vozidla a podobně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments