Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prodané kusy Deus Ex v ČR po měsíci

Aktuální info a podrobnosti od Cenegy.

Protože původní zpráva o odbytu 2500 kusů vyvolala bouřlivou diskusi napříč domácí herní scénou, Eurogamer se optal Cenegy, na jakých číslech je měsíc po vydání.

"Deus Ex: Human Revolution je nyní prodáno minimálně 3100 kusů," řekl nám Chalid Himmat. Čili za třetí a necelý čtvrtý týden přibylo dalších 600 kusů. Podíl PC verze je necelých 50%.

Ale nejsou to jen expedice do obchodů, které tam někde leží a mohou se časem vrátit? "Ne, jde o reálně prodané kusy. Ale jsou v tom započítané jen obchody, které nám čísla pravidelně reportují. Od některých ještě údaje nemáme, takže reálně to číslo bude tak o 20-30% vyšší," vysvětlil zástupce Cenegy. Hru mají v další várce opět skladem.

A jak by se odbyt Deus Ex v ČR dal srovnat s jinými hrami? "Teď je zhruba na úrovni L.A. Noire, ale tam nebyla PC verze. Z letošních novinek od Cenegy je Deus Ex v prodejnosti jedničkou, což nás překvapilo. Přesto už dopředu z počtu předobjednávek víme, že Skyrim ho několikanásobně překoná," zakončil Chalid Himmat dodatečný komentář poskytnutý Eurogameru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments