If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První DLC pro The Force Unleashed II

Ještě letos se podíváme na Endor.

Exkluzivně pro IGN byl odhalen první DLC balíček pro Star Wars: The Force Unleashed II, který se bude odehrávat na planetě Endor.

Časově se události v DLC odehrávají v době filmu Return of the Jedi (Návrat Jediho), nebude však přesně kopírovat události filmu, spíše se bude zabývat pojmem „co kdyby."

DLC přidá do hry také spousty nových achievementů a trofejí – jedním z nich bude i „Sith Kicker Achievement" – ten si prý vývojáři oblíbili.

Délku The Endor Bonus Mission přirovnávají vývojáři k délce add-onů pro první hru. Prozradili také, že Starkiller má v DLC stejné schopnosti jako v The Force Unleashed 2.

DLC samo o sobě předvídá, že jste se na konci hry přiklonili k temné straně Síly a stal se z vás Sith. To vývojáři neobhajují příběhem, ale jednoduše tím, že to bude cool:

„Abych byl upřímný, my jsme si prostě mysleli, že by to byla cool cesta," řekl pro IGN Gio Corsi, výkonný producent v LucasArts. „Vzít tohohle drsného Jediho, udělat z něj skutečného Sitha, hodit ho do etablovaného dobrodružství a sledovat, jak lítají jiskry. To bude epické!"

The Endor Bonus Mission DLC vyjde ještě tento rok. Cena zatím oznámena nebyla.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: The Force Unleashed II

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments