Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První info o Dishonored

Bethesda kutí velkého superhrdinu.

Na internetu se objevil první obrázek z Dishonored, nedávno oznámené akční adventury od Bethesdy, která se skví na titulní stránce posledního Game Informeru.

Hlavním hrdinou bude Corvo, prý legendární bodyguard zavražděné císařovny. Ačkoliv Corvo je určitě nevinný, zkorumpovaný lord Regent ho za vraždu nechá zavřít - je tedy zjevné, že hrdinovým cílem bude se předně očistit od viny a v druhém plánu asi ztrestání viníka.

Corvo má disponovat nějakými nadpřirozenými schopnostmi, které z něj dělají jednoho z nejnebezpečnějších lidí na planetě. Při bitvě prý bude často používat různá udělátka a nejen skilly skilly: v jednu chvíli Corvo třeba zastaví čas a smete věci ze stolu v jednom směru, načež se vrátí a obrátí stůl v druhém směru, aby zmátl pronásledovatele.

Jindy si budete moci vykouzlit hejno krys, aby zaútočilo na strážce, a pak se třeba do jednoho ze zvířat vtělit a nepozorovaně utéct. Každá podobná herní situace prý bude mít několik řešení. Veškeré dění ve hře má sledovat zvláštní systém, měřící, jak velký chaos se vám podařilo rozpoutat.

Dishonored vyjde v roce 2012 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3, více v oznámení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments