Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První informace o Resistance 3

Africká věznice a domácí granát.

Nejnovější číslo amerického časopisu Game Informer se začíná dostávat k předplatitelům a tak není divu, že na internet postupně unikají i první informace o sci-fi střílečce Resistance 3, jež se skví na titulní straně magazínu.

Podle těchto drobků hra např. obsáhne kooperativní kampaň pro dva hráče, kteří na sebe vezmou role Joea Capelliho, Malikova, nebo Johna Harpera, tedy klíčových postav příběhu. Tentokrát ale nepůjde o alternativní příběhovou linku k hlavní sólové kampani, jak tomu bylo ve druhém díle.

Rozhodně lze čekat větší pestrost, když jedna z multiplayerových map se jmenuje "Africká věznice", zpráva o výbušné rostlině Chiméry zase naznačuje trochu jiný herní svět než ve dvojce. Nepřátelé by měli být chytřejší, mají umět lézt přes zdi, dostat se do místnosti oknem, nebo na vás skočit ze střechy.

Určitou pestrost slibují také zbraně. Protože hra se tentokrát spíš než na epickou bitvu soustředí na přežití lidstva, mají jednotlivé zbraně připomínat podomácku vyrobené předměty a tak se nemáte divit, dostane-li se vám do ruky místo granátu třeba zmuchlaná plechovka plná hřebíků a jakési mírně výbušné směsi. No, mohlo by to být opravdu zajímavé.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resistance 3

PS3

Related topics
PS3
About the Author

Levis

Contributor

Comments