Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První reakce na betu StarCraft II

Blizzard zrušil embargo.

Blizzard zrušil embargo na první reakce lidí, kteří již mají možnost hrát betu real-time strategie StarCraft II. Už se o ní může diskutovat, mohou být také zveřejňovány články. A první reakce jsou veskrze pozitivní.

Co nejspíš nejvíc potěší fanoušky původní hry, dvojka je jí velice podobná. Hodně lidí píše, že se při hraní cítilo, jakoby znovu hráli jedničku.

První velkou změnou jsou až nové jednotky. Ať už úplně nové - jako terranští Reapeři s možností létání - nebo jednotky, které jsou nahrazeny nějakými novými, vylepšenými.

Také strategie jistě dozná změn díky překážkám v prostředí, kdy se můžete například zabarikádovat kameny, které musí nepřítel nejprve zničit.

Největší změnou je výrazně navýšený počet různých schopností a možností, které mají jednotky a budovy. Budovy vyrábějící jednotky můžete například opatřit upgradem, díky kterému bude produkovat jednotky mnohem silnější, nebo jiným upgradem, díky kterému vyrobíte hned dvě jednotky naráz.

S grafikou jsou vesměs všichni spokojení, někteří upozorňují, že má jistou "StarCraft stylizaci".

Jinak co se týče zrušení embarga, Blizzard předpokládá, že YouTube zaplaví videa z hraní. A zdá se, že jim to nijak nevadí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments