Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První recenze Batman: Arkham City

Hra dostala maximální hodnocení.

Official PlayStation Magazine Australia je první časopis, který dostal možnost zveřejnit svou recenzi na očekávaný Batman: Arkham City. A jsou z něj nadšení. Hře dali perfektních 10 z 10ti.

"Batman: Arkham City není jen nejlepší superhrdinská videohra všech dob. Je to prostě jedna z nejlepších her vůbec," píše se v recenzi. "Tvůrci vzali už tak povedeného předchůdce a ještě ho rozšířili. Je to mnohem hlubší hra, komplexnější, inovativnější a vyspělejší. Netopýří muž je v ní přiveden k životu lépe než v jakémkoliv komiksu, filmu nebo televizním seriálu."

V recenzi se také zmiňují, že hra je "nekonečně kreativní, s perfektní atmosférou a technicky bezchybná". Recenzentovi se náramně líbilo i namluvení postav nebo soundtrack. Ovládání je prý trošku složitější, ale jakmile si na něj zvyknete, stane se velice přirozené. OPM také dodává, že ta hra se dá hrát několikrát, protože má spoustu módů.

U nás vychází Batman: Arkham City 21. října na PS3 a X360. Zdá se, že PC verze by mohla mít nějaké menší zpoždění a vyjít až v listopadu.

Read this next