Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První recenze Two Worlds II

Nebezpečně vysoká hodnocení.

Očekávané RPG Two Worlds II se hodnotí v prvních recenzích po světě a to velmi pozitivně.

Prakticky všude dostává hra 9/10 a je vychvalována do nebes.

Two Worlds II ovšem není bez chyb a mezi nejčastěji zmiňované nepříjemnosti patří bugy a nedokonalé ovládání, podivné animace a ne zrovna nejlepší začátek hry.

Pozitiva ale jasně převažují – autentická atmosféra, silný příběh, craftování, spousta úkolů, design postav, obrovská rozloha herního světa, dobře fungující fyzika, krátké nahrávací časy, nebo třeba dobrá optimalizace na starší počítače.

V recenzi na německém Eurogameru jsou vyzvednuty především dialogy: „Silnou stránkou Two Worlds II jsou dialogy. V německé verzi mluví celkem 33 dabérů." Sousedním kolegům se líbí také délka hry: „Ve hře je 200 vedlejších misí plus rozdílné úkoly pro spolky. To je brutálně hodně."

Časopis XBG 360 Games vychvaluje obrovský svět a tvrdí, že Two Worlds II je Top RPG. „Opravdu se do toho světa propadám a vytvářím si potenciální závislost typickým systémem ještě jeden úkol, bednu, nebo zabití nepřítele," řekl recenzent.

Web Gaming XP se krásně vyjadřuje o craftovacím systému: „Jednoduše cool provedení!" Nadšení nešetří recenzent ani u soubojů: „Soubojový systém v Two Worlds II je splněný sen pro všechny, kteří hledají ultimátní možnosti." Souboje jsou prý také mnohem taktičtější a bezhlavé mlácení mečem tady nebude jen tak fungovat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Two Worlds: The Temptation

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments