Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První trailer z Aliens: Colonial Marines

Konečně pořádná akce a filmové momenty.

Po povedeném teaseru, který toho moc neukázal, tu máme konečně plnohodnotný trailer na připravovanou hororovou akci Aliens: Colonial Marines.

Trailer začíná netradičně notoricky známým logem filmového studia 20th Century Fox. I v následujících sekundách, kdy se na obrazovku vypisuje typický počítačový text známý z Aliens filmů, by mohl neznalý dívák nabýt dojmu, že se bude jednat o trailer na film.

Na hru jasně upozorní logo SEGA a pak už následují herní záběry, logo Gearbox Software a typické pípnutí detektoru pohybu, tolik známé hlavně z druhého filmu Aliens.

Během traileru se pak dočkáme několika ikonických momentů známých z filmů - zavařování dveří, útoky vetřelců z nečekaných míst, souboj žlutého přepravního robota s vetřelcem a trailer pak stylově ukončí samotná královna vetřelců.

Nový trailer

Trailer je sestřihem z té samé mise, ze které byl reportér EG Honza Doskočil odnesl velmi nadšené dojmy a považoval Aliens za jednu z nejlepších her výstavy. Celé souvislé E3 demo bylo ještě mnohem zajímavější než tenhle rychle sestříhaný trailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Aliens: Colonial Marines

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments