Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První videa ze Sleeping Dogs nadějná

Na Hong Kong dohlíží producent Batmana a Just Cause.

Anabázi, kterak se ze zrušeného True Crime: Hong Kong stali Sleeping Dogs, asi znáte. Dnes se vynořily vůbec první ukázky přímo z hraní alfaverze, které nevypadají vůbec špatně.

Atmosféra asijské metropole s všudepřítomnými neonovými reklamami, přeplněnými ulicemi lidí či tržištěm z nich doslova dýchne. Jak říkají tvůrci, nesnažili se o kopii skutečného města, ale snažili se díky pořízení mnoha fotek a videí podchytit jeho styl i vůni, což se jim povedlo. Scény města jsou navíc osvětlovány dynamickým stínem, ačkoli je otázka, zda to není pouze pro účel traileru, při samotném hraní tam už nic takového není.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Hratelnost bude koktejlem všech osvědčených principů: krycí střílečku za překážkami, souboji na blízko s větší skupinkou a přehazováním nepřátel ze zábradlí jako v Batmanovi, pasáží s pronásledováním někoho pěšky nebo za jízdy na motorce, během čehož se stihne i přestřelka na poněkud opuštěných dálnicích a tunelech.

Příslibem je, že na hru v londýnské pobočce vydavatele Square Enix dohlíží stejný člověk, který předtím produkoval Batman: Arkham City nebo Just Cause 2, jimž se Sleeping Dogs nečekaně dost podobají. Jen si namísto Gotham City představte Hong Kong a komiksové postavičky vyměňte za hbité snědé bojovníky. K prohlédnutí dnes máme i čerstvé obrázky:

Read this next