Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První záběry z hraní Hitman: Absolution

Ukazují všechny podstatné novinky.

Sice nejprve na ruském internetu, ale původem z nějakého skandinávského zdroje koření první záběry z hraní nového Hitmana: Absolution.

Trvají něco přes dvě minuty a i když jsou zaznamenané v HD rozlišení, přesto byly natočeny kamerou za zavřenými dveřmi na E3.

Ve videu uvidíte spoustu z novinek, které zmiňovalo naše pár dnů staré preview: jak Agent 47 popadne bustu uvnitř baráku a přetáhne s ní policajta přes hlavu (= nový engine dovoluje lepší interakci s prostředím), kterak visí za okraj a stahujte svého protivníka dolů (= větší akrobacie a fyzická výdrž hrdiny), jakpak se při přestřelce krčí za zábradlím (krycí systém je úplná novinka) nebo kterak drží pistoli u hlavy svému rukojmí a opatrně kráčí před skupinou policajtů s namířenými pistolemi.

Jak to všechno skončí, když si Hitman počíhá na jednoho poldu v docích a opatrně ho následuje dovnitř, už se z nahrávky bohužel nevíme. Když se ale na Eurogamer budete pravidelně vracet, leccos dalšího se dozvíte z našich nadcházejících dojmů přímo z hraní, jež jsme zaznamenali na E3.

Hitman Absolution - E3 nahrávka z hraní

Read this next