Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PS3 Steamworks bude možná u víc her

Technologie nebude jen u Portal 2?

Když Valve oznámili, co všechno bude umět Steamworks na PS3 vzniklý pro hru Portal 2, hráče určitě napadlo, že by se to dalo využít u spousty dalších her. Valve potvrdilo, že tu ta možnost je.

Viceprezident marketingu Doug Lombardi pro server Ars Technica řekl, že PS3 Steamworks se dá použít i jinde než u Portal 2.

"Doufáme, že i další tituly se rozhodnou využít výhod Steamworks nástrojů a služeb, které jsme vytvořili pro Portal 2 na PS3. Prozatím ale nemůžeme mít žádné oficiální oznámení."

Sice jsme se toho příliš nedozvěděli, ale dá se říct, že klidně můžeme očekávat i další hry v budoucnosti, které budou PS3 Steamworks využívat a ani nemusí být přímo od Valve.

Jak jsme psali už v dřívější aktualitě, PS3 Steamworks umožňuje ukládání uložených pozic na servery Valve, multiplayer napříč platformami (PS3, PC a Mac), na PS3 uvidíte své přátele na Steamu a původně mělo být součástí Steamworks také to, že můžete plynule přecházet mezi PC verzí a PS3 verzí hry a vždy hrát od naposledy uložené pozice.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Portal 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments