Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Půlnoční zahájení prodeje Ass. Creed PC

Něco podobného jako u Mafie II.

Internetový obchod Xzone ve spolupráci s distributorem Playman připravuje speciální půlnoční záhájení PC verze očekávané hry Assassins Creed: Bratrstvo. Bude se konat v noci ze čtvrtka 17. března (od 20:00) na pátek 18. března na stejném místě, jako byla Mafia II párty (tehdejší videoreportáž), čili v sálu Casa Gelmi v Korunní ulici č.p. 30 na Praze 2 - Vinohradech.

Na akci budou vítáni zvláště návštěvníci, kteří přijdou ve stylovém assassinském oblečení či kostýmech kurtizán (čtyři krásné se vám prý budou věnovat), neboť je čeká soutěž o zajímavé ceny za nejlepší kostým večera. Každý z očekávaných až několika stovek návštěvníků dostane zdarma originální plakát ACB.

A co Playman vymyslel do programu, který opět odmoderuje Ondra Broukal z Game Page? Promítání nových trailerů ze hry spojené s vědomostními soutěžemi ze světa Assassins Creed, vystoupení historické skupiny, diskuse s lokalizačními pracovníky Playmana o překladu, turnaj v multiplayeru Brotherhood o hodnotné ceny, prezentace hry na 3D monitorech nebo třeba vyhodnocení internetové soutěže "Navrhni svůj obal ACB".

Singleplayerový trailer z přídavku pro ACB - Da Vinci Disappearance

Samotný prodej PC verze hry v češtině začne o půlnoci 18. 3. 2011, do té doby bude na místě možné zakoupit jídlo a pití (nealko) nebo si vyzkoušet Brotherhood v kioscích s konzolemi. Více informací na facebookové stránce Xzone, recenzi Bratrstva na PC publikujeme koncem příštího týdne.

Read this next