Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přijďte na půlnoční zahájení prodeje Skyrimu

Chcete být mezi prvními hráči a dostat plakáty?

Úspěch akce s Battlefieldem 3, na které ani nemusely být rozdávány nějaké extra dárky a přesto dorazilo téměř tisíc lidí, motivoval Xzone k pořádání něčeho podobného v souvislosti s vydáním RPG The Elder Scrolls: Skyrim.

Stačí přijít o půlnoci ze čtvrtka na pátek 10. - 11. listopadu na některou z prodejen Xzone (Praha, Brno, Ostrava, Plzeň) a budete mezi prvními hráči Skyrimu v České republice, kteří navíc ještě získají dva krásné plakáty ve formátu A2.

"Slavnostně svoláváme bojovníky a bojovnice provincie Skyrim k převzetí základního proviantu pro dobrodružné výpravy. Kdo se dostaví do jedné z taveren Xzone, právě v den barevného listu při půlnočním svitu měsíce, obdrží zdarma bonusový proviant ve formě dvou pergamenů na zeď," píše se v pozvánce.

Skyrim pro PC v češtině půjde aktivovat přes Steam taktéž od páteční půlnoci a jinak samozřejmě budou v prodeji i X360/PS3 verze. Jak dlouho člověka zabaví?

"Pokud si Skyrim pořídíte hned v den vydání, tj. v pátek, a pokud se od té doby nebudete ve dne v noci věnovat ničemu jinému, než poctivému hraní... pak koncem víkendu byste už mohli být za půlku," odpověděl na dotaz jednoho facebookového fanouška Miloš Bohoněk, který v těchto chvílích dopisuje svou recenzi avizovanou na čtvrteční odpoledne.

Dnešní video o animacích ze Skyrimu

Read this next