Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Race Injection v ČR dvakrát levnější než na Steamu

"Doopravdy finální kompilace".

Původní zpráva - Možná se stejně jako my přestáváte orientovat v té záplavě her od švédského SimBinu, které mají v názvu slovo RACE a nikdo netuší, kolik obsahu v nich je vlastně zrecyklováno z minulých dílů.

V pátek u nás v edici Hypermax vyšel RACE Injection, podle distributora "finální kompilace", na kterou příště naváže až nové GTR 3. Hra obsahuje RACE 07, STCC The Game 2, rozšíření Formula RaceRoom, GT Power Pack, Retro Pack a WTCC 2010 Pack, jakož i 9 nových tratí a 23 nových modelů ze 7 tříd dostupných pouze v RACE Injection.

Vydání v ČR je zajímavé tím, že stojí (na recyklát ještě vesměs přijatelných) 399 Kč, zatímco na Steamu za RACE Injection chtějí 30 eur, tzn. dvojnásobnou částku 750 Kč.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

V této hře naleznete vše, co potřebujete pro závodění v čemkoliv od šviháckých historických vozů po nejnovější našlapaná GTčka, auta série WTCC a dokonce i nejmodernější formule. Injection je jednoduše kompletní balíček se vším všudy. Díky RACE Injection tak nyní celá závodní série RACE nabízí 85 unikátních modelů aut, ve více než 450 vysoce detailních grafických provedeních, zařazených do 43 odlišných tříd, která jsou připravená závodit na více než 40 tratích celého světa s 60 různými podobami.

Všechna tato auta a všechny tyto třídy a tratě lze libovolně míchat a vytvářet jedinečná a vzrušující mistrovství a závodní události. To by mělo každého fanouška zaměstnat na dlouhou dobu a zajistit, že série RACE bude považována za špičku v žánru autentických závodních her i po mnoho dalších let.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Race Injection

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments