If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rage běží na iPhone v 60fps

Doom 4 na QuakeConu bohužel není.

Letošní QuakeCon se musí bohužel obejít bez předváděčky Doom 4. Krátce před QuakeConem probíhaly neověřené zprávy, že právě zde se bude nový Doom prezentovat.

Todd Hollenshead, ředitel id Software říká: „Chlapi na tom tvrdě pracují, ale zatím nejsme v bodě, kdy bychom vám mohli udělat prezentaci." Hollenshead ale slibuje, že až to poprvé uvidíme, úplně nás to „odrovná."

Již dříve Carmack prohlásil, že Doom 4 bude vypadat třikrát lépe, než vypadá Rage.

Rage se na QuakeConu prezentovalo i v nové, mobilní verzi. John Carmack při své zahajovací řeči na letošním QuakeConu ukázal Rage pro iPhone, běžící v šedesáti snímcích za vteřinu.

Na iPhone se chystají celkově dvě Rage hry. Ta první vyjde ještě letos a bude to jen jakási levnější a kratší verze. Jejím cílem je lidi nalákat a ohromit grafikou. Příští rok pak vyjde plnohodnotná verze.

Demo běželo na velkých obrazovkách a vypadalo na poměry iPhone her skvěle, navíc v oněch 60fps. Carmack hru sice předváděl na iPhone 4, ale slíbil, že „pojede skvěle" i na starém 2G/3G iPhone. Nad tvorbou tohoto dema strávil poslední dva týdny.

Na video, kde běží Rage na iPhone se můžete podívat na Kotaku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rage

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments