If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Raven potvrdili spolupráci na Call of Duty

Bude to pro ten letošní díl?

O tom, že na vývoji nejnovějšího Call of Duty se podílí také Raven Software, se spekuluje už dlouho. Nejnovější inzerát na stránkách Ravenů to zřejmě definitivně potvrdil.

"Raven Software, vývojáři mnoha oceněných titulů, kteří se podíleli také na sérii Call of Duty, hledají nadšené designéry, kteří by se stali součástí zavedeného týmu a pomohli by s prací na špičkové FPS," píše se v inzerátu.

Také další vypsané pozice zmiňují tuto FPS, kterou bude velmi pravděpodobně právě letošní Call of Duty, s jehož vydáním se nepřímo počítá na podzim 2011.

Jestli si ještě vzpomenete, Raven Software byli vloni v květnu odsunuti z vývoje nové herní bondovky, aby Treyarchu pomohli s několika mapami do stažitelných přídavků pro Call of Duty: Black Ops. Jejich práce byla podle všeho tak kvalitní, že Activision se je rozhodl zaangažovat i na vývoji dalšího dílu série.

Podle dřívějších zpráv deníku Los Angeles Times se Raveni přímo podílí na tvorbě Modern Warfare 3, které by i podle jiných spekulací mělo být právě tím letošním Call of Duty. Je to zkrátka velmi spletité.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments