If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Reakce BioWare na dvouhodinovou frontu na SWTOR

"Nedokážeme slíbit, že nebudou".

O Star Wars: The Old Republic si můžete myslet cokoli, ale jedno se BioWare upřít nedá: že udělali maximum pro to, aby start proběhl co nejvíce hladce. I jejich komunikace s hráči je zatím příkladná, což dokládá tento příklad.

Přestože hráče s předčasným vstupem (předobjednávající, novináře apod.) vpouštěli do plné hry od půlky minulého týdne postupně ve vlnách, podle reportů na internetu museli někteří lidé čekat ve frontě na zahájení hraní až dvě hodiny.

"Nedokážeme slíbit, že nikdy nedojde k frontám. Můžeme slíbit pouze to, že bereme tuto záležitost vážně a že ji průběžně vyhodnocujeme. Na jednu stranu se snažíme předejít frontám, na druhou stranu se snažíme, abyste měli dostatek hráčů, s kterými budete hrát. Toto balancování a přidávání serverů, aby to bylo tak akorát, je zčásti umění, zčásti věda," napsal o víkendu do blogu Jeff Hickman, výkonný producent hry.

Přes víkend již běželo se SWTOR celkem 140 serverů a další nepochybně přibudou zítra, kdy je oficiální start pro všechny hráče a kdy také Eurogamer publikuje své dojmy z rozehrání plné verze.

Videodojmy ze SWTOR

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments