Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenze Assassins Creed v pondělí večer

Michal Jonáš v ní zhodnotí i multiplayer.

RAGE, Batman, Battlefield, Uncharted, Modern Warfare, Skyrim... a z těch opravdu největších a dopředu nejprodávanějších her podzimní sezóny už chybí jen Assassins Creed: Revelations, nepočítáme-li mezi ně méně Need for Speed: The Run či Saints Row The Third, které spadají do té méně vyhlížené kategorie.

Recenzi definitivně posledních dobrodružství Ezia a Altaira, tentokrát z Istanbulu, zveřejní Eurogamer v pondělí 14. listopadu přesně v 18 hodin večer.

Hodnocení v sobě zahrne jak singleplayer z xboxové review-verze, kterou hrajeme už několik týdnů díky poskytnutí od distributora ConQuest. Tak i multiplayer, který v posledních dnech testujeme z plné prodávané verze, protože se leckde začala prodávat předčasně před oficiálním datem vydání.

A co zatím recenzent Michal Jonáš o čtvrtém dílu Assassina naznačil? "Bylo to rychlé a tuze zábavné. Není to ani nejlepší, ani nejhorší hra série. Málokteré hře se to u mne povede, ale AC: Revelations jsem na jeden zátah hrál celý víkend a na titulky vydržel do druhé hodiny ráno."

Startovní trailer z Assassins Creed Revelations

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Revelations

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments