If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenze Deus Ex na Eurogameru už v pondělí

Zapište si do diářů...

Po prázdninovém suchu vyhladovělou hráčskou obec pořádně zkropí první velká hra začátku podzimní sezony, která by měla stát za upřednostnění i před těmi konečně tropickými teplotami venku. Deus Ex: Human Revolution pro všechny hlavní platformy přijde na trh přesně za týden, v pátek 26. srpna.

Fundovaný verdikt nad tímto akčním sci-fi RPG vynese Eurogamer i tentokrát v předstihu - v pondělí 22. srpna ve večerních hodinách, kdy vyprší embargo stanovené výrobcem Square Enix. Podle zpráv od něj by český EG měl být jedním z jen mála míst s časnou recenzí této velmi očekávané hry.

Náš autor Agarwel Idiriz hraje finální PC verzi Deus Ex už po několik dnů a zaujal ho při dřívějším rozehrání (i z E3 dojmů) natolik, že si kvůli němu dokonce vzal dovolenou v zaměstnání. Prozrazovat cokoli konkrétního ani típat obrázky či videa se však z review-verze nesmí (pokuta z podepsaného NDA by za to byla tučná :)

Nezapomeňte, že ještě do zítřka běží soutěž o sběratelskou edici či jiné ceny a že zákazníci obchodu Xzone dostanou k třetímu Deus Ex češtinu. Její příprava je podle našich informací na dobré cestě a měla by snad být hotova relativně brzy po vydání.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments