Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Red Dead bude mít také zombíky

Budou čtyři různé DLC.

Jak se zdá - kdo nemá v online multiplayeru nějaký mód se zombíky, ať se do hry jakkoliv nehodí, jakoby nebyl. Což znamená, že se takového módu dočkáme i jako stahovatelného přídavku do Red Dead Redemption.

Během následujících několika měsíců hodlá Rockstar na Xbox Live a PSN zveřejnit celkem čtyři stahovatelné přídavky, z nichž tři budou stát 9.99 dolarů a 800 Microsoft Points.

První DLC nazvaný Legends and Killers Pack by měl být zveřejněn počátkem srpna a bude obsahovat celkem devět nových multiplayerových lokací, čímž se vám v multiplayeru téměř zdvojnásobí počet míst, kde se můžete utkávat s dalšími lidmi. Tento přídavek navíc přinese i osm nových multiplayerových postav - mezi nimi i postavy z původního Red Dead Revolver. Součástí tohoto přídavku bude také nová zbraň - Tomahawk.

Druhý přídavek má název Liars and Cheats Pack a ten přinese do multiplayeru mód Attack and Defend, nové závodní koně, dalších osm nových postav a co je nejzajímavější, bude obsahovat také multiplayerovou verzi pokeru ze singeplayerového módu. Novou zbraní bude Explosive Rifle. Kdy by měl přesně vyjít, to bude ještě upřesněno.

Podobně bude upřesněno vydání také přídavku s názvem Free Roam Pack, který bude obsahovat další Free Roam mise, nové prozkoumatelné oblasti a zajímavá defenzivní místa. Cena tohoto přídavku bude ještě oficiálně oznámena.

Posledním oznámeným přídavkem je Undead Nightmare Pack, ve kterém "opuštěná města a hřbitovy obživnou". Zombíci! Tento přídavek bude možné hrát také v singleplayeru, do multiplayeru z něj můžete přenést osm zombie postav, ve světě také přibudou další potvory (zajisté řádně se rozpadající). Tento přídavek by pak měl vyjít na podzim.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments