Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Red Dead Redemption se na PC nevyplatí

Přesto Rockstar na PC nezapomíná.

Rockstar začalo při příležitosti uvedení PC verze L.A. Noire a příprav na Max Payne 3 trošku víc komunikovat s fanoušky a odpověděli například i na otázku, proč ještě není Red Dead Redemption na PC. A zda vůbec bude. Odpověď ale asi nebude pro majitele počítačů příliš optimistická.

V rozhovoru s fanoušky odpovídali na otázku, zda Rockstar nezačíná na PC platformu jako takovou kašlat.

"Doufáme, že s oznámením PC verze L.A. Noire a fakt, že Max Payne 3 bude také vycházet na PC, ukazujeme, že na tuto platformu vůbec nekašleme. Navíc jsme na PC vydali i Grand Theft Auto IV a Episodes from Liberty City."

A co Red Dead Redemption? Dočkají se ho PC hráči někdy? "Víme, že jsme na PC nevydali jeden náš titul a to je Red Dead Redemption. Víme také, že si ho na PC žádá spousta fanoušků. Pokud nějaká hra jde dát na PC (technicky, vývojářsky, z obchodního hlediska), vždycky tak učiníme. Tohle ale není ten případ."

Můžeme si z toho tedy vzít, že převést Red Dead Redemption na PC by stálo příliš mnoho peněz při vývoji a hra by se už neprodávala tak dobře, aby se to zaplatilo (a něco se na tom vydělalo). Takže smůla...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments