Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Renegade Ops na PC opožděno

Zato s buginou jako kompenzací.

Zatímco konzolové verze Renegade Ops (PS3,X360) jsou venku od minulého týdne, ta pro PC se někde zapomněla. Počítačová verze se opozdí o tři týdny, do 14. října, a bude stát na Steamu příjemných 13 eur (300 Kč).

Jak už si pomalu zvykáme, vysvětlení jsme se nedočkali (což je asi lepší, než se pokoušet o nějaké trapné výmluvy), zato malé kompenzace ano.

Každý, kdo si ji pořídí, dostane jako bonus ke stávajícím vozidlům navíc buginu z Half-Life s Gordonem Freemanem uvnitř, která střílí z raketometu a z rotačního kulometu (více o ní v novém traileru níže). Že by snad kompenzace přímo od Valve, že třeba hru nestihli včas nahodit...?

Recenzi Renegade Ops pro X360 od Michala Jonáše publikuje Eurogamer tento týden, zatím úryvek:

Renegade Ops je na dnešní změklé poměry pěkně tuhou gameskou, na čemž se největší měrou podepisuje trochu neblahý fakt, že tady v úrovni, která vám celá zabere zhruba kolem 20-30 minut, neexistují žádné záchytné checkpointy. Takže pokud dáchnete, tak celou misi začínáte trochu mrzutě pěkně znovu od začátku. Navíc se utkáváte samozřejmě s drtivou přesilou nepřítele, který proti vašemu kolovému transportéru nebo bojovému vrtulníku neváhá nasadit vše, od pěchoty a plamenometníků, přes obrněnce a tanky, až k raketometům a vrtulníkům, včetně závěrečných finálek proti samotnému Infernovi, jenž trůní v nějakém vypečeném a silném vehiklu.

Trailer o bugině v PC verzi

A hardcore hraní opepřuje ještě velmi nepříjemný striktní časový limit tří minut na všechny hlavní rozkazy v misi, který ale naštěstí jednak vesměs postačuje a druhak se spustí až po určité době od zadání mise, takže zas tolik neobtěžuje, ale i tak jej považuji za jasně nejhorší vlastnost hry. Nicméně pokud vše do té doby nestihnete pořešit, opět vás čeká restart celé mise... [více v kompletní recenzi tento týden]

Read this next