Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Řidičský profil v Need for Speed: Shift

Hra bude sledovat každý váš pohyb.

V našich exkluzivních dojmech z hraní Need for Speed: Shift jsme se nemohli ani slovem zmínit o herních módech, které hra obsahuje. Na tyto informace bylo přísné embargo, ale jeden herní mód už odhalilo samotné EA.

Tím módem je takzvaný řidičský profil, který je integrován jak do single playeru, tak i do multiplayeru hry. K čemu je dobrý? EA ve své tiskové zprávě říká, že zaručí "pro každého hráče Shiftu naprosto unikátní herní zážitky podle toho, jak se chová na trati". V praxi by to mělo znamenat, že podle vašich jízdních schopností a vašeho chování na trati vám hra bude nabízet speciální závody, odemykat nová vozidla a nová nastavení šitá přímo pro vás.

Řidičský profil se bude utvářet podle čtyř základních věcí:

- osobnost: váš řidičský styl určí, zda jste agresivní nebo spíše strategický jezdec

- úspěchy: v každém závodě je vaším úkolem být první

- profilové body: za každé auto, které předjedete, za každou zatáčku, kterou dobře projedete nebo za každého soupeře, kterého se vám podaří zlikvidovat, získáváte body

- odznaky: za své úspěchy budete získávat do řidičského profilu odznáčky jako správný junák

Celá tahle legrace by měla zajistit, aby když už jednou Need for Speed: Shift dohrajete do konce, abyste měli chuť se k té hře ještě vrátit. S jiným řidičským profilem totiž bude hra (snad) napodruhé zase úplně jiná.

Read this next