Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rockstar naznačuje Red Dead 2

Mají prý spoustu nápadů, co se nevešly.

Ačkoliv se hra Red Dead Redemption výborně prodává a teď se objevuje na řadě herních serverů a časopisů na prvních místech žebříčků nejlepších her roku 2010, Rockstar nepotvrdil, že by se pracovalo na dvojce. Ale něco málo naznačili.

Víceprezident Rockstaru, Jeronimo Barrea, řekl pro časopis Official PlayStation Magazine, že společnost má spoustu dalších nápadů, které se nevešly do první hry. Znamená to tedy, že by se mohly využít do případné dvojky? To už ale z jeho úst nevyšlo.

"Pro všechny hry, na kterých děláme, máme spoustu nápadů, které se do nich nakonec nevejdou," řekl trošku vyhýbavě. "Jsme ale velice potěšeni úspěchem Red Dead Redemption a tím, jak si získával popularitu i přes doporučování hráčů. Někdo ji dohrál a hned ji doporučoval kamarádům."

Ostatně, Rockstar se nikdy příliš nemá k tomu, aby ohlašoval předčasně hry, na kterých pracují. Už od dokončení Gran Theft Auto IV se zcela jistě pracuje na pětce, ale dodnes jsme o ní neslyšeli ani slovo. Pokud se něco dozvíme o Red Dead Redemption 2, nebude to určitě dříve než za rok. Možná i později.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments