Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Rozdáváme vám 2000 klíčů do alfaverze ArmA 3!

Díky Eurogameru&Bohemce může mít demo každý hned.

Nespíme ani uprostřed víkendu a máme pro vás milé překvápko. Ve spolupráci se studiem Bohemia Interactive právě teď, v sobotu ve 21:00, jako první web začínáme rozdávat celkem 2000 (!) vstupenek do uzavřené alfaverze ArmA 3!

Tuto českou vojenskou simulaci si dosud směli vyzkoušet jen ti, kteří si hru předplatili na Steamu (nyní za 25 eur), případně jejich přátelé, od nichž obdrželi pozvánku, nebo šťastlivci limitovaného počtu klíčů v dřívějších soutěžích jen o řádově pár desítek.

Nyní se však situace i díky Eurogameru mění a v podstatě se dá konstatovat, že k Arma 3 právě vyšlo hratelné demo dostupné pro kohokoli! Jednak kvůli tomu, že v našem systému pro automatickou distribuci klíčů ten svůj dostanete okamžitě (žádné čekání na manuální rozeslání mailem redakcí, na vylosování, ani žádné rychlostní soupeření s jinými čtenáři apod.). A také protože 2000 klíčů je tak vysoký počet, že by se rozhodně neměly rozebrat během chvilky. Pokud dojdou, přidáme další :)

Prakticky všichni tak máte šanci vyzkoušet si například hardwarovou náročnost třetí Army, než si ji pořídíte, nebo jak je vlastně současná alfa odladěná z hlediska chyb, když do (zřejmě zářijového) vydání zbývá jen pár měsíců. Co všechno alfaverze obsahuje, víte od února z březnových textových dojmů nebo se případně mrkněte na komentované videodojmy. Není toho vůbec málo, oproti placené verzi chybí jen podpora modifikací a multiplayer.

Postup pro získání klíče je až dětsky jednoduchý: Tady si požádejte o unikátní klíč z našeho speciálního systému (nutné být přihlášen na svůj uživatelský účet na Eurogameru), tento klíč pak zadejte ve Steam klientu v sekci Games - "Activate a Product" vlevo nahoře (návod), stáhněte si Arma 3 Alpha Lite ze Steamu na váš harddisk, nainstalujte a je to.

Na hraní máte čas docela dlouhých 18 dnů, neboť jak známo, 18. června funkčnost Arma 3 Alpha Lite skončí, když bude nahrazena betou novějšího data a s více obsahem, to však už jen pro předplatitele plné hry. Přejme vám příjemnou zábavu a nejen my, ale i brněnští vývojáři se budou těšit na vaše cenné ohlasy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments