Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Další várka klíčů do PC bety Battlefield: Bad Company 2

Po včerejším rychlém rozebrání tu jsou nové.

Abyste nemuseli čekat až do soboty, když ve světě se dá to samé sehnat už týden, podařilo se Eurogameru přemluvit EA Czech ke změně jejich původně zamýšleného plánu. Distribuce vstupenek do PC betatestu Battlefield: Bad Company 2 mezi čtenáře Eurogamer.cz proto může začít hned teď! Celkem se rozdává 1000 klíčů.

Stejně jako u všech minulých rozdávání, stačí vám pouhé jedno kliknutí a bez jakéhokoli čekání na e-mail či opouštění stránek získáte unikátní klíč, který vás opravňuje k účasti v betatestu. Požádejte si o ten svůj zde. Jedinou podmínkou je vlastnictví uživatelského účtu na Eurogameru, ale ten, předpokládáme, stejně už většina z vás dávno má (registrace případně zde).

Update 5.2. - po včerejším rychlém rozebrání tu je další várka klíčů, aby se dostalo na každého zájemce.

Spolu s klíčem se vám ukáže link na rychlý lokální download herního klienta (1,5 GB). Po jeho nainstalování (vyžaduje 5 GB volného místa na disku) se po vás ještě bude chtít, abyste se přihlásili ke svému EA účtu. To je ten, který se sdílí napříč všemi tituly od EA a je zdarma. Eventuálně si snadno vytvoříte nový.

Po úspěšném zalogování na EA účet zadáte svůj unikátní klíč, který jste dostali od Eurogameru, pojmenujete svého vojáka, kterého pak můžete použít i v plné verzi, a hurá do hry. Podrobnější instrukce a další mirrory klienta na stránce EA.

Multiplayerový betatest pro PC obsahuje mapu Port Valdez na zasněžené Aljašce. Jedná se o shodnou mapu jako v aktuálním X360 a PS3 demu, o němž pojednávaly naše včerejší dojmy. Narozdíl od 24 hráčů na konzolích však tutu mapu na PC může souběžně hrát až 32 lidí. Oproti tomu v loňském PS3 betatestu byla mapa úplně jiná (v Panamě).

Jaké jsou vaše zkušenosti s PC verzí Bad Company 2 - překoná v zábavnosti online hraní Modern Warfare 2? A nemá přehnané hardwarové nároky?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield: Bad Company 2

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments