If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

S plnou šrajtoflí můžete být králem Battlefieldu 3

Odemčení všeho v mulťáku stojí skoro jako celá hra.

Hráči Battlefieldu 3 na PS3 dostali zásadní gigový patch s řadou oprav, lepším vybalancováním nebo alternativním rozmístěním pěti vlajek na mapě Wake Island. Vedle toho si mohou pronajmout vlastní herní server a doporučuje se jim znovu si stáhnout Back to Karkand kvůli chybě s animací zbraně a kompatibilitě s budoucími přídavky. PC patch má vyjít zítra, potvrdili tvůrci na Twitteru.

Největší poprask ale vyvolala nová možnost zakoupení si tzv. shortcuts - čili zkratek, které z hráčů BF3 s natřískanou šrajtoflí a nedostatkem času rázem udělají největší borce v multiplayeru. Zatímco všichni ostatní mohou toho samého dosáhnout úspěchy v hraní online po několik týdnů či měsíců, jiní nově mohou za okamžité navýšení statistik postavy a zpřístupnění veškeré výbavy zaplatit skutečnými penězi.

Kit Shortcut Bundle za 25 dolarů odemkne všechny předměty unikántí pro čtyři hráčské třídy a Vehicle Shortcut Bundle za 18 dolarů učiní to samé pro vylepšení vehiklů ve hře. Máte-li hluboko do kapsy a hrajete-li jen za jednu třídu (Assault, Engineer, Support, Recon), bude vám stačit 7 dolarů, případně 10 dolarů buď jen za pozemní nebo za letecké jednotky. Usnadnit si lze i cestu k získání ke všem zbraním, které se odemykají v kooperatvní hře (5 dolarů).

The Ultimate Bundle je potom odemčením úplně všeho v Battlefield 3 multiplayeru. Nevýhoda? Dáte za to vysokou částku 40 dolarů, čili skoro stejně, kolik stojí celá plná hra.

Videorecenze balíčku Back to Karkand

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments