Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sběratelské edice WoW: Cataclysm

Co v ní za 80 dolarů najdeme?

Dnes oznámená sběratelská edice World of WarCraft: Cataclysm se bude prodávat za 80 dolarů. Kromě samotné hry (opět ve verzi pro PC i Mac) bude obsahovat DVD, na kterém bude více jak hodina rozhovorů a komentářů s vývojáři a komentované intro a trailery. Přítomna bude i retrospektiva a stručná historie celého WarCraft univerza.

V balení bude i Starter Pack plus exkluzivní karty pro karetní hru World of WarCraft. Kartiček bude v balení celkem 62 a také knížka s pravidly. Dalším bonusem bude vitální mazlíček Lil'Deathwing, což je malá skoro až parodie na hlavního bosse datadisku, Deathwinga. Podložka pod myš s motivy Deathwinga je také užitečným bonusem.

A v každé správné sběratelské edici samozřejmě nesmí chybět soundtrack a knížečka s artworky. Na soundtracku bude deset skladeb z Cataclysmu, včetně exkluzivních bonusových skladeb. A knížka The Art of Cataclysm bude mít 176 stran různých kreseb a artworků, které mapují herní svět od prvních návrhů až po finální vzhled.

Přesné datum vydání World of WarCraft: Cataclysm zatím nevíme. Vývojáři tvrdí, že všechno pokračuje podle plánu a rok 2010 se stíhá.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments