If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sběratelský Mass Effect 2 v předprodeji

Na Xzone.cz už můžete nakupovat.

Kdy půjde sběratelská edice hry Mass Effect 2 do předprodeje, to bylo tak trošku tajemství. Pokud jste si ale dali tu práci, mohli jste na to přijít sami. Stačilo na speciální stránce Xzone.cz vyluštit rébus, díky kterému jste se dozvěděli jak datum, tak i čas zahájení předprodeje. "Předprodej byl zahájen ve 14:40 a během minuty začaly narůstat objednávky. Je to důkaz, že spousta lidí rébus opravdu vyluštila a čekala," řekl nám Martin Schovanec, provozovatel internetového obchodu Xzone.cz.

"Musím před všemi smeknout. Ten rébus byl extrémně těžký, až jsem si říkal, že jsme to přehnali," pokračuje Martin Schovanec. "A přesto velké množství lidí čekalo na těch 14:40."

Speciální edici Mass Effect 2 si můžete předobjednat za cenu 1399 Kč. Všechny edice hry od Xzone.cz obsahují dva in-game předměty – speciální brnění Terminus Assault Armor a zbraň M-490 Blackstorm. "Ale pozor, to ještě pořád není vše. 24. prosince oznámíme ještě jeden bonus," dodává ještě Martin Schovanec. Speciální edice bude navíc v luxusním plechové krabici, v níž majitelé najdou kromě plné verze hry také 48stránkovou vázanou knihu Art of Mass Effect 2, první číslo komiksu Mass Effect Redemption a bonusové DVD s filmem ze zákulisí tvorby hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments