If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šéf EA kritizuje Modern Warfare 2

Chce zpět na FPS trůn s Battlefieldem.

Jedna z nejrespektovanějších osob herního průmyslu, John Riccitiello, poskytl rozhovor Kotaku pár hodin před včerejším ohlášením Medal of Honor. Takže když řekl, že chce dobýt zpátky trůn válečných first-person stříleček, myslel tím hlavně bližší Battlefield Bad Company 2. Dosáhnout toho chce díky dvěma klíčovým slovům: inovace a kvalita.

Je přesvědčen, že druhý díl Battlefield Bad Company nejen že bude soupeřit s Modern Warfare 2, ale že překoná jeho odbyt 5 milionů kusů za úvodní den. Důvodem, proč si Riccitiello tak věří, je multiplayer.

"Studio DICE má ohromné zkušenosti z minulých Battlefieldů a jimi poskytovaná hratelnost je optimalizovanější [než MW2]," domnívá se. Navíc osobně považuje za zábavnější, když bojové vehikly může v singleplayeru svobodně ovládat, než když se pouze veze a kropí to okolo sebe.

"Infinity Ward jsou skvělí, jsem fanouškem mnoha produktů od naší konkurence," překvapil prezident EA svou upřímností. Ale Modern Warfare 2 je podle jeho názoru až příliš podobné jedničce. Měl z něj pocit, že hraje to samé v bleděmodrém.

Oproti tomu Battlefield Bad Company 2 přijde se svěží novinkou spočívající ve zničitelném prostředí: "Je bomba, když sundáte budovu a s ní i šest nepřátel, kteří zrovna byli uvnitř," rozplýval se závěrem John Riccitiello. Jeho nadšení jste si mohli ověřit osobně v multiplayerovém betatestu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield: Bad Company 2

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments