Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sestavte si nové talenty do WoW: Mists of Pandaria

Největší změna za celých 7 let hry?

Blizzard pro připravovaný datadisk Mists of Pandaria udělal zřejmě největší a nejzásadnější změnu v talentech, jakou kdy World of WarCraft zažil.

Nově nebudou talenty omezeny na tři specializace postavy a ze hry úplně zmizely talentové body, pomocí kterých jste si zlepšovali jednotlivé schopnosti.

Talenty budou nově přístupné od 15. úrovně postavy a každou další 15. úroveň si vyberete nový talent.

Na 10. úrovni postavy si ale hráč vybere svoji specializaci. Specializace budou na 10. úrovni k dispozici tři a jedná se v podstatě o jinou, přepracovanou formu starých talentů. Například Hunter si tak bude moci vybrat mezi specializacemi Beast Mastery, Marksmanship, nebo Survival.

Specializace vám budou postupně přidělovat různé schopnosti, ať už pasivní, či aktivní. Jedná se o schopnosti buď stejné, nebo velmi podobné těm, které jste mohli získat pomocí starých talentů.

Nové talenty si můžete vyzkoušet sestavit už nyní - Blizzard totiž vydal nový Talent Calculator, ve kterém jsou všechny stávající třídy postav. Nová třida Monk, která do hry přibude s datadiskem Mists of Pandaria, v Talent Calculatoru zatím není.

Blizzard ovšem přímo na stránce Talent Calculatoru upozorňuje, že žádné specializace, kouzla ani talenty nejsou finální a že se mohou během vývoje ještě změnit.

Přepracovaný Talent Calculator najdete zde.

Trailer na World of WarCraft: Mists of Pandaria z BlizzConu 2011.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments