Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sestřih z hraní Far Cry 3

Houbičky, útěk ze zatopené lodě i systém zkušeností.

V kanadském Montrealu se nedávno konala novinářská předváděčka Far Cry 3. Ještě než vám přineseme preview, máme tu nový sestřih od IGN s dosud neviděnými záběry.

Mimojiné potvrzuje, že poslední obrázky nebyly projety Photoshop, nýbrž pochází vážně přímo ze hry. Jde o ten samý level s vrakem námořní lodi na souši, z niž budete kropit okolí, až se z toho protáčí ukazatel zkušenostních bodů - prý významná součást hratelnosti, stejně jako peníze na nakupování výbavy.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Velkou roli v příběhu sehraje místní doktor, který je zčástečně génius, žčásti zdrogovaný magor. Je ochoten vám pomoci z uvíznutí na ostrově, ale musíte pro něj něco udělat na oplátku. Konkrétně mu ze složitě přístupného místa přinést vysoke toxické houbičky, v jejichž blízkosti se s vámi začne točit celý svět...

Vedle velmi intenzivního střílení z těžkých zbraní, které připomíná více Far Cry 2 než jedničku v tropech, tu samozřejmě budou i tiché mise, v nichž zezadu zabodnete nepřátele nožem. Ve trojce má dle IGN být zatím nepojmenovaný systém, díky němuž se nějak bude měnit herní svět, jak v něm postupně budete oslabovat protivníka.

Pro přesuny půjde použít fanoušky žádaná teleportace nebo jízdu džípem po pláži, což je v závěru videa krátce vidět, stejně jako pokus o dostání se ze zatopené lodě. Jak odhalil renderovaný filmeček před pár dny, Far Cry 3 vyjde 7. září letošního roku.

Read this next