Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Seznam, s čím EA přijedou na Gamescom

Samé ukázky multiplayeru a nové hry.

Když jsem dnes odpoledne mluvil s EA kvůli finalizaci plánu schůzek na Gamescomu, byli velmi tajuplní ohledně obsahu jejich prezentací. A vida, večer dorazila zpráva z centrály EA, která tyto informace přináší a přímo vyzývá k zveřejnění, aby se čtenáři nalákali na sledování tiskové konference EA. Má tam být oznámeno hned několik nových her, ale ty nadále zůstávají tajné, a tak to Syndicate zatím nemáme potvrzeno.

Ray Muzyka z BioWare předvede ještě neviděnou ukázku multiplayeru ze Star Wars: The Old Republic a informuje o aktuálním stavu Mass Effect 3. Nový level z Need for Speed: The Run má být o Jackově překonávání nějakého velmi silného přírodního živlu.

Tvůrci snowboardového ježdění SSX odhalí online prvky ze hry, stejně jako producent FIFY doprovázený novým trailerem poví něco o službách pro komunitu.

Dozvíme se první detaily o PvP módu The Secret World, soubojích s bossy či skillech. Nový trailer přiblíží RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning a The Sims Social na Facebooku změní svůj status.

Také se začínáte těšit na úterní odpoledne? Konference začne v 16 hodin a její živý stream najdete přímo na Eurogameru.

Read this next