If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shift 2 v Game Page

Videorecenze posledních hitů, report o simulaci MHD.

Poslední díl pořadu Game Page, než se od 9. 4. změní jeho vysílací čas o hodinu dopředu na 11:40 (každou sobotu na ČT2), přinesl videorecenze tří hitů ze začátku jara.

Jirka Štalmach, který si umí vyhrát s intonací mluveného projevu a i tím tento pořad odlišuje od ostatních, se nejprve podíval na aktuální Shift 2: Unleashed. Líbila se mu třeba světla aut oslňující jeho kokpit při nočních závodech, ale ta očekávaná revoluční hardcore simulace to prý není, proto 75%.

Další rozebíranou hrou je humorná Magicka, kterou mohou hrát až čtyři mágové najednou. S tím úzce souvisí i příjemná retrospektiva nejzajímavějších akčních RPG minulosti, aneb Diabla není nikdy dost. Chválu sklidila PC verze Assassins Creed: Brotherhood, u níž zase tvoří přidanou hodnotu pohled na multiplayer.

Mladý šéfredaktor fanstránek pak v reportáži představí Omnibus Simulator, ve kterém jako řidič autobusu jezdíte po zastávkách jedné linky MHD v západním Berlíně roku 1988. A na závěr tohoto nabušeného dílu se Game Page věnuje druhému dílu Shogun ze série Total War.

Celý ho sledujte buď na staré verzi iVysílání, kde je přehrávač stabilnější, nebo na nové verzi archivu ČT.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Brotherhood

PS3, Xbox 360, PC

Awaiting cover image

Shift 2: Unleashed

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Total War: Shogun 2

PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments