Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shrnutí první recenze Dragon Age II

Dle očekávání vysoké skóre.

Britský PC Gamer jako první zrecenzoval fantasy RPG Dragon Age II, které si z recenze odneslo nadprůměrné hodnocení 94%. "Nejlepší bojové RPG vůbec. Možná nevyniká tím nejlepším příběhem, ale rozhodně umí svůj děj nejlépe podat. Je temnější, více sexy a prostě lepší," píše se ve verdiktu.

Recenzent hry Rich McCormick na třech stránkách uvádí, že Dragon Age II mu vydrželo zhruba padesát hodin a zaujalo ho díky komplexnímu bojovému systému, napínavému příběhu i výrazným vedlejším postavám. Cooldowny a časové penalty v soubojích jsou stejně důležité jako v prvním díle Origins, akorát se tentokrát dějí na konci jednotlivých útočných pohybů.

McCormick by si sice uměl představit, jak příběh zjednodušit, přesto je ale spokojený s vybranou metodou, kdy je celé Dragon Age II vyprávěno retrospektivně a díky skokům v čase tak snadno vidíte dopad svých rozhodnutí. "Příběh Dragon Age 2 ženou momenty napětí a nucené volby, ale vždy působí organicky a dávají smysl v kontextu celé hry," píše PC Gamer.

Vyplatí se prý naučit se celé město Kirkwall nazpaměť, abyste ocenili veškeré politické pletky v příběhu hry a mohli se zapojit na správnou ze nesvářených stran. McCormick vychválil vtipné a úderné konverzace i rozvinutý sexuální život svého hrdiny, protože v Dragon Age II prý můžete spát "skoro s každým".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments