Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přeskočením bokovek ME3 jen malý závěr

Vedlejší úkoly budou ve hře důležité.

V časopise PC Gamer vyšlo velké preview hry Mass Effect 3, kde producent Casey Hudson z Bioware prozradil zase několik zajímavých věcí. Například to, že když se v ME3 vykašlete na vedlejší questy, můžete se sice dostat na konec, ale ten bude "pouze minimální".

"Pokud splníte jen velice málo vedlejších úkolů a pak budete dělat ty hlavní a poženete se do konce, vaše chování se přenese do válečného tažení," vysvětluje v časopisu Hudson.

"Pokud hrou proběhnete rychle do finále, dokončit hru můžete, ale váš konec bude mnohem brutálnější a minimální v porovnání s tím, pokud ve hře budete plnit spoustu vedlejších úkolů. Pokud si na hře dáte opravdu záležet, budete mít hodně spojenců a sjednotíte celou galaxii, dostanete na konci úžasné, definitivní a kompletní finále."

Rozpovídal se také o tom, jaká rozhodnutí z jedničky a dvojky Mass Effect se přenesou do třetího dílu. "Například zabitím Rachni získáte nové možnosti v Mass Effect 3, které byste jinak neměli, ale pokud je nevyužijete, budete to mít pak ve hře mnohem těžší."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments