If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad českého Silent Hillu oficiálně

První oběť přeplněné podzimní sezony.

Aktualizace 10.10. - Konami dnes oficiálně potvrdili Eurogameru dřívější zvěsti o odsunu Silent Hill: Downpour. Skutečně ho odložili z listopadu na první čtvrtletí 2012, aniž by uvedli důvod nebo poskytli přesnější termín.

Původní zpráva z 23.9. - zdá se, že přeplněná podzimní sezóna má svou první oběť, která raději vyklidila pole silnějším nebo očekávanějším značkám. A je škoda, že jde zrovna o titul vyrobený v České republice, konkrétně v brněnských Vatra Games.

Mnohé obchody ve světě, jako Amazon nebo GameFly, totiž začaly houfně odsouvat Silent Hill: Downpour z října nebo listopadu až na začátek příštího roku. Všiml si toho server Gamepur.

To, že obchody uvádějí 31. březen 2012 obvykle znamená, že hra vyjde někdy v daném čtvrtletí, ale ještě nemá přesný termín. Konami případný odklad zatím nekomentovali, ale podle všeho by hra už měla být dávno dokončena.

Silent Hill jsme osobně zkoušeli na E3 a určitě to nebyl špatný zážitek, něco jako Alan Wake křížený s Resident Evilem, který obsahoval i dynamicky se měnící prostředí (jako Uncharted 3), když místnost zaplavila voda, nebo pěkné dynamické nasvícení scén. Bohužel tato herní série je už dost vyčpělá a neletí dnes tolik jako jiné, populárnější značky.

TGS trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Silent Hill: Downpour

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments