Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

SimBin chystá závody STCC 2

Budou sdílet nový engine s GTR 3?

Vývojářské studio SimBin vydalo trailer ke svému novému webovému portálu Raceroom.net, což by nebylo zvlášť zajímavé, kdyby se ve videu neobjevil krátký poutač na doposud neoznámené závody STCC 2.

Půjde zřejmě o přímého nástupce prvního STCC The Game, který před dvěma lety na PC přinesl aktuální sezónu švédských závodů Swedish Touring Car. Že nová hra obsáhne aktuální soupisky dokazuje i fakt, že na obalu se skví vůz VW Scirocco Biogas, který je v soutěži teprve od loňského roku.

Henrik Roos ze Simbinu před pár dny potvrdil, že firma chystá na rok 2011 novou hru postavenou na zbrusu novém enginu. Fanoušci měli původně za to, že musí nutně jít o další díl závodů GTR - nyní se zdá pravděpodobnější, že zároveň vyjde také STCC 2. Pro osud hry bude jistě klíčové to, zda poběží pouze na lehce upraveném starém enginu (a fanoušci ji tudíž budou vnímat pouze jako datadisk s přidanou hodnotou), či zda bude případně sdílet novou technologii právě s GTR 3 a tudíž přijde na trh se zbrusu novou tváří.

Navzdory tomu, že SimBin nedávno přiznali poměrně vysoké ztráty i odchod několika investorů, prý mají své nadcházející projekty ještě finančně zajištěné.

Na celé video, v němž se objeví také přebal STCC 2, se můžete podívat na Youtube.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

STCC The Game

PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments